WEDGE SYSTEM

– vaivatonta etävalvontaa hiiri- ja rotta-ansoilla

Wedge Systems on radiotekniikkaa käyttävä järjestelmä, joka etätarkkailee ansoja 24/7. Tämä järjestelmä mahdollistaa loukkujen tarkistuksen
vain hälytysten mukaan. Näin vältytään yksittäisten ansojen säännölliseltä tarkastamiselta sekä säästetään aikaa ja sitä kautta kustannuksia.

Kuinka se toimii?
Asennettu Wedge-järjestelmä on yksinkertainen hallita. Asetat ansan Wedgeen, ja ansa havaitsee loukun painon. Kun jyrsijä laukaisee ansan,
Wedge tunnistaa sen ja koodattu radiosignaali lähtee välittömästi tukiasemaan. Järjestelmä siis valvoo ja tunnistaa lauenneen loukun,
mistä tulee ilmoitus tekstiviestinä yhteyshenkilölle.

Yhdessä järjestelmässä voi olla max. 100 Wedgeä. Järjestelmiä voidaan asentaa useampi, mikäli tarve on yli 100:lle Wedgelle.

Wedge-tuotteissa on paristokäyttöinen radiolähetin, jossa on 12 voltin akku (akun käyttöikä on noin 5 vuotta). Tuotteet asennetaan pyynti- ja
jyrsijäloukun yhteyteen. Ne on suunniteltu toimimaan useimpien ammattimaisesti käytettyjen hiiren- ja rotanansojen kanssa.

Radioaaltojen /signaalin kantama kunkin Wedge-yksikön ja tukiaseman välillä on noin 50 metriä, kaikkiin suuntiin – myös ylös ja alas.


TRAPTEC-TUOTTEET


Wedge

WedgeTM on paristokäyttöinen radiolähetin, jossa on 12 voltin akku (akun käyttöikä on noin 5 vuotta). Wedge asennetaan jyrsijäloukun yhteyteen, ja se on suunniteltu toimimaan useimpien ammattimaisesti käytettyjen hiiren- ja rotanansojen kanssa.

Pull Plate Wedge

Vetomekanismilla toimiva radiolähetin. Asennetaan esim. häkkipyynnin seurantajärjestelmäksi. Pull Plate Wedge on vesisuojattu, mutta ei vesitiivis, joten kosteissa tiloissa ja ulkona suosittelemme suojaamaan yksikön.

Mini Wedge

Mini Wedge on radiolähetin, johon voi asentaa mm. kaksipuolisesti loukkuansat.

Smarttraps - lukittu loukkuasema

Smarttraps on valmis loukkuasema, joka sisältää radiolähettimen (ei sisällä itse loukkua). Suositellaan sisäkäyttöön sekä muihin kuiviin tiloihin. 

Base Station -tukiasemat 

Base Stationit tunnistavat loukut noin 50 metrin säteeltä ja järjestelmään voidaan liitää 100 wedgeä/Smartraps:ia.

Led Base Station (oranssi) ilmoittaa vilkkuvalolla loukun laukeamisesta. Ollessaan itsenäinen järjestelmätarkkailija, tieto ei lähde sähköisesti eteenpäin. Led Base Station toimii myös tukiasemana ID Base Stationille.


ID Base Station (sininen) ilmoittaa sähköisesti eteenpäin loukun laukeamisesta. Asema on varustettu GSM-yksiköllä. Valvottavan alueen ollessa laaja, tukiasemina käytetään Led Base Stationeita.

 

Kiinnostuitko? 
Soita 010 326 9200 tai lähetä sähköpostia, kerromme mielellämme lisää Wedge-etävalvonnasta ja Traptec-tuotteista.


Lataa tästä esite:

Wedge_Traptec A4.pdf