Lintusuojaus kauppakiinteistössä

Lintusuojaus kauppakiinteistössä

Kiinteistömanageri otti yhteyttä puluongelmaan sähköpostitse, ja kertoi että pulut olivat asettuneet kaupan latausalueelle. Suoritimme kohteessa katselmuksen tarjousta varten. 

Katselmuksessa havaittiin pulujen oleskelua ja pesintää kattorakenteissa. Pulut olivat löytäneet mukavan paikan erilaisten putkien päällä ja pesineet myös valaisimien päällä. 

Latausalueen suojaksi ehdotimme nylonverkkosuojausta (silmäkoko 50mm). Verkko osoittautui tehokkaimmaksi keinoksi estää pulujen oleskelu ja pesintä kohteessa, ja asennukset suoritettaisiin käyttäen rakennustelineitä. 

Kiinteistömanageri hyväksyi tarjouksen, ja sovimme, että asennukset tehdään yleisen lintujen pesimisrauhan päättyessä. Yhteistyössä kaupan henkilökunnan kanssa sovittiin asennusajoista, ottaen huomioon mahdollisimman vähäisen haitan ja jouhevan asennuksen sujuvuuden. 

Verkko asennettiin tarjouksen mukaisesti, ja valaisimille tehtiin huoltoaukot varmistaen, että niiden huolto on mahdollista jatkossakin ilman ongelmia. 

Tämä ratkaisu tarjosi tehokkaan suojan puluongelmaa vastaan samalla huomioiden kiinteistön käytännön tarpeet ja mahdolliset huoltotoimenpiteet.

Pestes Oy

Sähkötie 8
01510 Vantaa

Luotettava kumppani logo GDPR kelpoisuus logo

Copyright © 2024 Pestes Oy