Täyden palvelun tuhoeläinhallintaa
KÄSITTELEMME YHTEYDENOTOT VÄLITTÖMÄSTI
Soita 010 326 9200

LINTUSUOJAUKSET

Linnut ovat kauniita ja osa ympäristöämme, mutta välillä ne aiheuttavat haittaa jätöksillään ja pesimällä ihmisille haitallisiin paikkoihin.

Lintujen jätökset voivat olla suurikin hygieniariski teollisuudessa tai esim. ihmisten kulkuväylillä. Välillä linnut ajautuvat sisälle kauppoihin tai tuotantolaitoksiin. Silloin niitä voidaan pyytää ja siirtää riittävän kauas tiloista, jotteivat ne palaa. Lisäksi pyrimme kartoittamaan, miksi linnut ovat ajautuneet sisätiloihin, jottei ongelma uusiutuisi.

lintusuojaus

lintusuojaus

lintusuojaus

Lintujen jätökset vaurioittavat pitkällä aikavälillä myös rakenteita ja korjauskustannukset voivat nousta korkeiksi. Jätökset voivat tukkia sadevesikourut, savupiipun tai ilmastoinnin – ajan mittaan syntyneet tukokset ja käyttöhäiriöt voivat aiheuttaa mittavia vahinkoja. Joskus linnut saattavat myös laukaista sähkövalo- tai infrapuna-hälyttimiä, mikä aiheuttaa kalliita vääriä hälytyksiä.

Voimme suojata rakenteita erilaisilla tavoilla vahingoittamatta lintuja. Parhaimmillaan lintusuojaukset ovat huomaamattomia ja erittäin tehokkaita. Lisää lintusuojauksesta voit lukea lintusuojaus.fi -sivustoltamme »

Lähetä meille kuvia ja kerro mitä haittaa linnuista on ollut, niin saat tarjouksen kustannusarvioineen veloituksetta!

Ota yhteyttä!

Kysyminen ei maksa eikä velvoita tilaamaan.

AA-logo 2019 luotettava kumppani logo

Copyright © 2021 Pestes Oy