Täyden palvelun tuhoeläinhallintaa
KÄSITTELEMME YHTEYDENOTOT VÄLITTÖMÄSTI
Soita 010 326 9200

LINTUSUOJAUS

Linnut ovat kauniita ja osa ympäristöämme, mutta välillä ne aiheuttavat haittaa jätöksillään ja pesimällä ihmisille haitallisiin paikkoihin. Lintusuojaus on erinomainen keino pitää kutsumattomat vieraat loitolla.

Lintujen jätökset voivat olla suurikin hygieniariski teollisuudessa tai esim. ihmisten kulkuväylillä. Välillä linnut ajautuvat sisälle kauppoihin tai tuotantolaitoksiin. Silloin niitä voidaan pyytää ja siirtää riittävän kauas tiloista, jotteivat ne palaa. Lisäksi pyrimme kartoittamaan, miksi linnut ovat ajautuneet sisätiloihin, jottei ongelma uusiutuisi.

010 326 9200   pestes@pestes.fi

lintusuojaus

lintusuojaus

lintusuojaus

Lintujen jätökset vaurioittavat pitkällä aikavälillä myös rakenteita ja korjauskustannukset voivat nousta korkeiksi. Jätökset voivat tukkia sadevesikourut, savupiipun tai ilmastoinnin – ajan mittaan syntyneet tukokset ja käyttöhäiriöt voivat aiheuttaa mittavia vahinkoja. Joskus linnut saattavat myös laukaista sähkövalo- tai infrapuna-hälyttimiä, mikä aiheuttaa kalliita vääriä hälytyksiä.

Voimme suojata rakenteita erilaisilla tavoilla vahingoittamatta lintuja. Parhaimmillaan lintusuojaukset ovat huomaamattomia ja erittäin tehokkaita.

Lähetä meille kuvia ja kerro mitä haittaa linnuista on ollut, niin saat tarjouksen kustannusarvioineen veloituksetta!

Ota yhteyttä!

Jätä suojaus ammattilaiselle

Lintusuojauksessa kannattaa aina käyttää ammattilaisen apua. Vanhanaikaiset linnunpelättimet ovat usein hyödyttömiä, koska linnuilla on hyvä muisti ja ne tottuvat pelättimiin nopeasti. Ammattilaisen avulla toteutettu lintutorjunta myös ennaltaehkäisee lintujen aiheuttamia ongelmia. Kaikki käyttämämme suojausmenetelmät ovat linnuille vaarattomia. Jokainen asennus suunnitellaan kiinteistöön sopivaksi ja huomaamattomaksi. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.

Suojausmenetelmiä

Alta löydät käyttämiämme suojausmenetelmiä.

Lintusuojaus verkolla

Verkolla estetään lintujen pääsy katoksiin ja huoneisto- ja tuuletusparvekkeille. Verkkoa käytetään myös esim. IV-koneiden suojana. Verkko valitaan aina lintulajin mukaan, eli verkon silmäkoko on 19 mm – 100 mm lintulajista riippuen. Verkko on valmistettu nylonista tai metallista, ja sillä saadaan estettyä kaikki linnut. Oikein asennettuna nylonverkko ei pyydä lintuja (eivät jää kiinni) ja on kohteessa huomaamaton.


Lintusuojaus sähköpaimenella

Lintujen estäminen sähköpaimenella toimii erittäin hyvin, ja kokemuksemme perusteella se toimii myös kohteesta karkottavana estona. Ongelma-alueelle asennetaan sähkökisko kohteisiin missä linnut oleilevat. Sähkökiskossa liikkuu sykäyksittäin heikkovirtaa, mikä aiheuttaa linnuille epämiellyttävän tunteen. Sähkömäärä on kuitenkin niin pieni, ettei se vahingoita lintuja, mutta on silti epämukava. Siksi linnut usein siirtyvätkin toisaalle pysyvästi.


Lintusuojaus piikeillä

Lintujen olemista ongelma-alueilla voidaan estää piikkiestoilla. Piikkiestot asennetaan yleensä rakennusten reunoille, valaisimien päälle ja muihin kohtiin missä linnut oleilevat. Piikkiesto toimii vain isoihin lintuihin, esim. kesykyyhky (pulu) ja lokki.


Lintusuojaus vaijerilla

Lintujen olemista ongelma-alueilla voidaan estää vaijeriestoilla. Vaijeriestot asennetaan yleensä rakennusten reunoille, ikkunanlaudoille ja muihin kohtiin missä linnut istuvat. Vaijeriesto toimii vain isoihin lintuihin, esim. kesykyyhky (pulu) ja lokki.


Vinkkejä joiden avulla vähennät lintujen oleskelua kiinteistön alueella

  • Säilytä kaikki jätteet ehjissä, kannellisissa astioissa.
  • Huolehdi jätepisteen yleisestä siisteydestä.
  • Käytä kannellisia kompostoreja.
  • Käytä kannellisia piharoska-astioita ja tyhjennä ne riittävän usein.
  • Kiellä lintujen ja oravien ruokinta kiinteistön alueella.
  • Estä lintujen pääsy ja pesintä kiinteistöön esimerkiksi verkoilla.

Ota yhteyttä!

aa luottoluokitus luotettava kumppani logo Yrittäjät jäsenyritys

Copyright © 2021 Pestes Oy