PestTrap 24/7

Näin PestTrap 24/7 toimii

1

Taloyhtiö tekee kanssamme vuosisopimuksen.

2

Taloyhtiö maksaa vuosittain kiinteän hinnan, joten yllätyksellisiä kuluja ei tule.

3

Me torjumme jyrsijät 24/7 automaattisella seurannalla ja sekä meille tulleiden ilmoituksien mukaan.

4

Varmistamme työmme laadun toimivalla 24/7 seurannalla.

Suosittu ja tehokas menetelmä rottien torjuntaan

Sopimukset alk. 92 € / kk (sis. alv 24 %)

PestTrap 24/7 -asemat ovat myrkyttömiä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja jyrsijätorjuntaan. Vankka rakenne tekee asemista uudelleenkäytettäviä ja pitkäkestoisia jyrsijätorjunta- ratkaisuja. PestTrap 24/7 -asema sisältää akun, jonka  vaihtoväli on noin 3 vuotta. Näin säästyy turhaa ajoa, joka vähentää polttoaineen kulutusta ja CO2-vaikutusta. Asemassa ei ole biosideja (eli ns. myrkkyjä), eli koti- ja luonnoneläimet eivät saa syötyä asemasta mitään myrkyllistä. PestTrap 24/7 -asemat on tarkoitettu sisä- ja ulkokäyttöön ja ne on myös optimoitu vaikeisiin olosuhteisiin; rankkasade, lumi, aurinko, -25 °C, +50 °C (IP67).  

PestTrap 24/7 toimii pyytävänä asemana sisältäen loukkupyyntivälineen. Se ilmoittaa itse GSM-verkon kautta kun saalis on asemassa. Tästä syystä asema ei vaadi säännöllistä tarkastamista. PestTrap on yhdistetty pilvipohjaiseen portaaliimme, jonka kautta saadaan täydellinen yleiskatsaus, live- ja historiatiedot jokaisesta tapauksesta, asiakkaasta ja asemista. Asemat huolletaan ja tyhjennetään aina säännöllisesti: sisätiloissa 7 vrk-, ja ulkotiloissa 14 vrk kuluessa ilmoituksesta, ellei tilauskohtaisesti ole toisin sovittu.  

PestTrap 24/7 on myrkytön vaihtoehto

Syötti/loukkuasemissa pidetään etäluettavat loukut sekä myrkyttömät seurantapalat. Mikäli sopimuksen mukaisen tarkastuskäynnin yhteydessä, etäluettavaloukku ilmoittaa jyrsijästä loukussa tai asiakkaan ilmoituksesta tehdään havaintoja jyrsijöistä, aloitetaan torjuntatoimenpiteet:  

  • alue tarkistetaan ja jyrsijä/t poistetaan loukuista 
  • mikäli Pestes Oy:n tuholaistorjuja arvio tarpeelliseksi tehostaa torjuntaa, aloitetaan seuraavat toimenpiteet: syötti/loukkuasemiin voidaan vaihtaa tarvittaessa jyrsijämyrkyt, syötti/loukkuasemat tarkistetaan 1‐2 viikon välein ja tehdään tarvittavat huollot 
  • kun ongelma on poistettu, vaihdetaan syötti/loukkuasemiin myrkyttömät seurantapalat  

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pestes Oy

Sähkötie 8
01510 Vantaa

Luotettava kumppani logo GDPR kelpoisuus logo

Copyright © 2024 Pestes Oy