Huolettomuutta tuhoeläinhallintaan!
Soita 010 326 9200

Pest Deal-palvelupaketit

PEST DEALKuka maksaa torjunnan, kun taloyhtiössä huomataan tuhoeläimiä? Kaatuuko vastuu asukkaalle, asunnon omistajalle vai taloyhtiölle?

Pest Deal on taloyhtiön palvelusopimus, joka toimii kuin vakuutus. Se auttaa estämään yllätykset ja epäselvyydet vastuista. Enää ei tarvitse ihmetellä, kuka maksaa torjunnan, jos taloyhtiössä huomataan tuhoeläimiä.

Näin Pest Deal toimii

1. Taloyhtiö tekee kanssamme vuosisopimuksen.

2. Valittavana on laaja Pest Deal PLUS -tuholaistorjunta tai Pest Deal -jyrsijätorjunta.

3. Taloyhtiö maksaa vuosittain kiinteän hinnan, joten yllätyksellisiä kuluja ei tule.

4. Me torjumme tuholaiset, kun saamme tiedon isännöitsijän tai huoltoyhtiön kautta.

5. Varmistamme työmme laadun esimerkiksi lutikkakoirien avulla.

Kaikki tärkeimmät palvelut yhdellä vuosihinnalla? Kyllä!

Pest Deal PLUS on vakuutusta muistuttava palvelupaketti, jossa tarjotaan lähes kaikki tuholaistorjunnat taloyhtiölle yhdellä vuosihinnalla. Sen ansiosta ei asukkaille tai taloyhtiöille tule yllättäviä kustannuksia eikä enää tarvitse miettiä, kuka torjunnan maksaa. Jatkuva sopimus myös alentaa kynnystä ilmoittaa tuholaisista, joten tilanne ei pääse pahenemaan ja ongelmat leviämään. Kaikista tekemistämme torjuntakäynneistä toimitamme tilaajalle sähköpostitse laajan raportin, johon listaamme myös kaikki vuoden aikana kertyneet käynnit.

010 326 9200   pestes@pestes.fi

Pest Deal

Esimerkki 1

Matti omistaa yksiön Helsingissä ja pitää sitä vuokralla. Vuokra-asunnossa ilmenee luteita, ja vuokralainen ilmoittaa siitä Matille. Matti ilmoittaa tilanteesta isännöitsijälle joka tilaa torjunnan. Huoneiston tilanne on päässyt pahaksi, mutta naapurihuoneistoissa ei ilmene luteita. Taloyhtiön hallitus päättää veloittaa Matilta torjunnan kulut, yhteensä 4780 €.

Esimerkki 2

Perhe muuttaa uuteen asuntoon ja huomaa siellä luteita. Perhe ilmoittaa asiasta huollolle joka tilaa paikalle torjunnan. Torjunta tehdään 5 x huoneistoon ja perheelle tulee siitä yhteensä 1470 € lasku. Luteet ovat todennäköisesti olleet asunnossa jo aiemman asukkaan aikana.

Esimerkki 3

87-vuotias Martta on asunut samassa huoneistossa jo 27 vuotta. Asunnossa ilmenee luteita. Tilanne on Martan huomaamatta päässyt niin pahaksi, että iso osa Martan kalusteista joudutaan hävittämään tai lämpökäsittelemään. Huoneistosta joudutaan purkamaan kiintokalusteita ja laminaatti. Torjunnan päätyttyä kokonaislasku taloyhtiölle on 8680 €. Hallitus kokoontuu ja miettii maksaako laskun taloyhtiö vai asukas. Tapaus on vielä kesken.

Soita ja kysy lisää!

010 326 9200   pestes@pestes.fi

aa luottoluokitus luotettava kumppani logo Yrittäjät jäsenyritys

Copyright © 2023 Pestes Oy