Täyden palvelun tuhoeläinhallintaa
KÄSITTELEMME YHTEYDENOTOT VÄLITTÖMÄSTI
Soita 010 326 9200

Tuhoeläinkartoitus ja suojaukset

Teemme aistinvaraisia tuhoeläinten tilannekartoituksia erilaisiin kohteisiin. Kartoitus tehdään ensisijaisesti purkamatta rakenteita.

  • Hiiret ja rotat jättävät jälkiä rakenteisiin ja pihoille.
  • Hyönteisiä havainnoidaan ensisijaisesti näköperusteisesti sekä keskustelemalla kohdetta käyttävien ihmisten kanssa.

Kartoitus on suoritettavissa tarkemmilla perusteilla, kuten seurantavälineillä (mm. feromonipyydyksillä). Suoritamme seurantaa feremonipyydyksin (hyönteiset) ja hiiret / rotat taas myrkyttömillä seurantapaloilla. Seurantapalat houkuttavat hiiriä ja rottia jyrsimään paloja, mitkä indikoivat taas esiintymismäärää. Feremonipyydykset houkuttavat hyönteiset pyydykseen, mistä voimme tarkistaa lajin sekä arvioida kannan määrää.

Näiden seurannassa saatujen tulosten sekä tehdyn kohdekartoituksen tulokset kirjataan raporttiin toimenpide-ehdotusten kanssa.

010 326 9200   pestes@pestes.fi

Rakenteiden suojaaminen

Kun rakenteet antavat suojaa hiirille, rotille, linnut sekä mm. oraville, on mahdollista estää ongelmat myös suojaamalla rakenteet. Teemme kohteeseen kartoituksen ongelmantilasta ja laajuudesta.

hiiriverkko

Tarjous suojauksesta toimitetaan asiakkaalle sisältäen kokonaishinnan sekä kuvauksen, kuinka suojaus toteutettaisiin. Otamme huomioon myös tarkasti työturvallisuuteen liittyvät seikat, sillä meille on tärkeää toteuttaa asioita henkilöstön turvallisuus sekä ympäristö huomioiden.

Rakenteiden suojaamista varten tehtävät kartoitukset teemme veloituksetta.
Tehdyille suojauksille myönnämme yhden (1) vuoden asennustakuun sisältäen myös materiaalit. Jos asennus on rikkoutunut ilkivallan tai ennalta arvaamattoman luonnonilmiön johdosta, ei takuumme koske näitä mahdollisia korjauksia.

010 326 9200   pestes@pestes.fi

aa luottoluokitus luotettava kumppani logo Yrittäjät jäsenyritys

Copyright © 2023 Pestes Oy