Täyden palvelun tuhoeläinhallintaa
KÄSITTELEMME YHTEYDENOTOT VÄLITTÖMÄSTI
Soita 010 326 9200

TUHOLAISTORJUNTA

PEST DEAL

Tuholaistorjuntaa yrityksille, taloyhtiöille ja yksityishenkilöille.

Akuuttien tuholaistorjunta toimenpiteiden lisäksi toimintamalliimme kuuluvat myös määräaikaistarkastukset taloyhtiöille ja esimerkiksi yrityksille, joiden tiloissa käsitellään elintarvikkeita.

Tilatessasi tuholaistorjunnan meiltä voit olla varma onnistumisesta! Tuholaistorjunnassa ei hutilointi kannata.

Torjumme ja häädämme (lakeja noudattaen) kaikki tuhoeläimet linnuista hyönteisiin ja jyrsijöihin. Menetelmät vaihtelevat lajeittain.

Rottien torjunta

Luteiden torjunta

Tuhoeläimet

Onnistunut tuholaistorjunta varmennetaan asianmukaisella jälkiseurannalla ja tarpeen mukaan tehtävillä tarkastuskäynneillä.


Reagoimme yhteydenottoon heti

Olemme saaneet paljon kiitosta toimintamallistamme, jossa käsittelemme yhteydenotot välittömästi. Palvelumallimme on nopea ja johdonmukainen.  Ota meihin yhteyttä, niin huomaat tämän kyllä.

Kun saamme tuholaisongelmasta tiedon (tyypillisesti taloyhtiöltä), tuholaistorjunnan ammattilainen ottaa ensi tilassa puhelinyhteyden asukkaaseen, jonka jälkeen tehtävä aikataulutetaan työjonoon, jonka mukaisesti tuholaistorjunta aloitetaan.

Ongelman ollessa akuutti, tuholaistorjunta aloitetaan akuutisti ja usein ammattilaisen soitollakin on jo rauhoittava vaikutus.


Selvitämme ja paikannamme myös tuholaisongelman juurisyyt

Pyrimme aina selvittämään myös tuholaisongelman perimmäiset syy-yhteydet, jotta tuholaisongelman uusiutuminen voidaan välttää jatkossa. Emme siis hoida pelkkiä oireita, vaan eliminoimme ongelman kokonaan aina kun se on mahdollista.

Esimerkiksi rottaongelman syyt saattavat löytyä jätehuollosta ja usein tuholaisongelmasta kärsii samanaikaisesti useampi huoneisto.

Kun kyseessä on esimerkiksi seinälude, tarkistetaan asiakkaan kanssa yhteistyössä myös naapuriasunnot. Seinäluteen paikallistamisessa voidaan hyödyntää myös lutikkakoiria.

Tarvittaessa organisoimme myös tuhoeläinkyselyn, jonka avulla kokonaistilanne saadaan kartoitettua.


Tuholaistorjunnan onnistuminen varmistetaan ja tuloksia valvotaan

Tuholaistorjunta sisältää yleensä muutakin kuin vain yhden käyntikerran. Jotta tuholaisongelman poistuminen voidaan varmentaa, on tärkeää huolehtia myös huolellisesta seurannasta ja muista jälkitoimista.

Joidenkin tuholaisten, kuten sokeritoukkien ja turkiskuoriaisten kohdalla riittää ensimmäisen käsittelyn jälkeen antamiemme ohjeiden mukainen omavalvonta, mutta esimerkiksi torakat, luteet ja rotat vaativat tyypillisesti useamman torjuntakerran sekä valvontakäyntejä ammattilaisen toimesta.

Valvontakäynneillä voidaan hyödyntää esimerkiksi erilaisia feromonihoukuttimia ja liima-ansoja, jyrsijäloukkuja ja muita työkaluja.


Kiinteät kontrollit

Teemme myös kiinteitä kontrolleja ja ajantasaista raportointia elintarvike- ja muulle teollisuudelle, kauppakeskuksille, varustamoille, leipomoille, huolintaliikkeille ja kaikille, joiden tiloissa käsitellään elintarvikkeita tai tarve torjunnalle on jostain muusta syystä jatkuvaa.


Tarkkaa, ajantasaista ja läpinäkyvää raportointia

Raportointimme on tarkkaa ja ajantasaista. Asiakkaamme saa jokaisesta käynnistä selkeän raportin ja mahdollisuuden antaa toiminnastamme palautetta myös julkisesti.


Ota yhteyttä

Onko sinulla epäilys tai tieto tuholaisongelmasta, jonka haluat pois päiväjärjestyksestä? Ota meihin yhteyttä.

010 326 9200   pestes@pestes.fi

AA luottoluokitus logo  luotettava kumppani logo Yrittäjät jäsenyritys logo Isännöintiliitto logo

Copyright © 2020 Pestes Oy