Etusivu » Kauppa » Turkis­kuoriaisen torjunta

Turkis­kuoriaisen torjunta

Mitä torjunta pitää sisällään?

 • Torjuja soittaa teille ja sopii käyntiajan, samalla annetaan ennakko-ohjeet asiakkaalle torjuntaa varten 
 • Tulemme tekemään torjunnan sovitusti 
 • Torjunnan jälkeen saat raportin toimenpiteistä sekä käytetyistä torjunta-aineista 
 • Toinen torjuntakäynti voidaan sopia ensimmäisen torjunnan yhteydessä tai lähempänä kyseistä ajankohtaa. Toinen käsittely tehdään 4-6 viikon kuluttua. 
 • Hintaan sisältyy matkat, torjunta-aineet, raportoinnit ja max 1h kohteessa per torjuntakäynti 
 • Torjuttavan tilan max koko 130m2, torjunnat sisätiloissa

Miten torjunta tilataan?

 • Lisää ostoskoriin ja täytä tilauslomake huolellisesti 
 • Maksa tilaus 
 • Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä kuitin  
 • Teihin ollaan yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja sovitaan 1. torjunta-ajankohta 

Paketin hinta

434,50 

Tarvitsetko apua tuhoeläimen tunnistamisessa?
Hyödynnä Tunnista tuhoeläin-työkalua täältä

Turkiskuoriainen

Turkiskuoriainen (Attagenus pellio) on pienikokoinen hyönteinen, joka kuuluu kuoriaisten heimoon. Sen koko aikuisena vaihtelee noin 3–5 millimetriä ja sen väritys on tyypillisesti tummanruskea tai musta, jossa koristeena on keltaisia täpliä siivissä. Turkiskuoriaiset ovat tärkeitä ekosysteemeissä, sillä ne toimivat lahonneen orgaanisen aineksen hajottajina. Ne auttavat hajottamaan kuolleita kasveja ja eläimiä, mikä edesauttaa ravinteiden palautumista takaisin maaperään ja hyödyttää muita kasveja ja eläimiä.

Ihmisille turkiskuoriainen voi aiheuttaa ongelmia, sillä se voi vahingoittaa erilaisia luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Turkiskuoriaiset ovat erityisen haitallisia villa-, turkis- ja nahkatuotteille, joita ne voivat syödä ja joihin ne voivat aiheuttaa reikiä sekä muita vaurioita.

Nämä hyönteiset voivat levitä asuintiloissa nopeasti ja turkiskuoriaisten torjunta voi muodostua haastavaksi, mikäli niiden populaatio pääsee kasvamaan suureksi. Tästä syystä on erittäin tärkeää pitää koti tai muut tilat puhtaina ja välttää kosteuden kertymistä, jotta turkiskuoriaiset eivät pääse lisääntymään.

Säännöllinen imurointi ja tavaroiden säilyttäminen suljetuissa säilytystiloissa auttaa ehkäisemään turkiskuoriaisten aiheuttamaa vahinkoa.

Turkiskuoriaisten torjunta

Ammattimaisessa tuhoeläintorjunnassa turkiskuoriaisen torjunta alkaa perusteellisella tilojen tarkastuksella. Tuhoeläintorjuntaan erikoistuneet asiantuntijamme suorittavat kattavan arvioinnin selvittääkseen turkiskuoriaisten esiintymispaikat sekä niiden laajuuden. Tarkastuksessa kiinnitetään erityistä huomiota tekstiileihin, huonekaluihin ja muihin luonnonmateriaaleista valmistettuihin kohteisiin, jotka ovat alttiita turkiskuoriaisten tuhoille.

Löydösten perusteella laaditaan torjuntasuunnitelma, joka on räätälöity juuri kyseisen tilanteen mukaiseksi. Käytämme usein kemiallisia torjunta-aineita, jotka on suunniteltu erityisesti turkiskuoriaisten hävittämiseen. Nämä aineet voivat olla ruiskutteita, pölytteitä tai aerosoleja, jotka kohdistetaan suoraan tuhoalueille. On tärkeää, että aineet ovat tehokkaita, mutta samalla turvallisia tilojen käyttäjille ja ympäristölle.

Käytämme suojavarusteita varmistaaksemme turvallisuutemme käsitellessämme kemikaaleja ja muita torjuntatuotteita. Tyypilliset suojavarusteet sisältävät kemikaalien kestäviä käsineitä, suojalaseja, hengityssuojaimia sekä suoja-asuja, jotka estävät kemikaalien joutumisen iholle tai hengitysteihin. Nämä varusteet ovat välttämättömiä, varsinkin kun työskennellään suljetuissa tai huonosti tuuletetuissa tiloissa, joissa turkiskuoriaiset ja niiden munat saattavat esiintyä. Turvallisuus on aina etusijalla, ja ammattilaiset noudattavat tiukkoja ohjeistuksia suojavarusteiden käytössä, jotta torjuntatyö saadaan suoritettua tehokkaasti ja turvallisesti.

Suosittelemme myös ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä turkiskuoriaisten uudelleen esiintymisen estämiseksi. Ennaltaehkäisyyn voivat kuulua esimerkiksi seurantakäynnit ja ylläpitotoimenpiteet, jotka varmistavat, että turkiskuoriaisten torjunta on pitkävaikutteinen. Myös tilojen ilmanvaihdon parantaminen, kosteuden hallinta ja haavoittuvien materiaalien asianmukainen varastointi ovat osa turkiskuoriaisongelman ennaltaehkäisemistä.

Tarjoamme kattavat ratkaisut turkiskuoriaisongelman ratkaisemiseksi, ja turvaamme samalla tilojen käyttäjien ja ympäristön turvallisuuden. Yhteistyö asiakkaan kanssa on keskeisessä roolissa, jotta torjuntatoimenpiteet saadaan suunniteltua ja toteutettua tehokkaasti.

Yleisimmät ongelmat
 • Turkiskuoriaisten toukat voivat vaurioittaa tekstiilejä 
 • Monelle kaikenlaiset hyönteiset ovat inhottavia kotona 
 • Mikäli ongelmaan ei puututa, se voi kasvaa isommaksi ajan kuluessa à tällöin ongelma poistaminen on haastavampaa ja mahdolliset vauriot ovat mittavampia 
Mitä hinta pitää sisällään?

Turkiskuoriaisten torjunta maksaa 434,50€ (sis. alv 24%). Sisältää kaksi torjuntaa, torjuntaväli 4-6 viikkoa. Hintaan sisältyy matkat, torjunta-aineet, max 1h kohteessa (per torjunta) ja raportointi. Toimialue Uusimaa. Torjuttavan tilan max koko 130m2, torjunnat tehdään sisätiloissa.

Arvostelut
0,0 tähteä 5 tähdestä (perustuen 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Tyydyttävä0%
Välttävä0%
Huono0%

Arvosteluja ei ole vielä kirjoitettu. Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvostelun.

Miksi Pestes?

Torjunnan / tarkastuksen tilaaminen meiltä on helppoa. Asiakas kontaktoidaan nopeasti (seuraava arkipäivänä tilauksesta), toimitusaika on ripeä ja kustannukset kohtuulliset. Raportoimme kaikki torjunnat asiakkaalle sähköpostiin. Ota yhteyttä! 

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!

Onko sinulla epäilys tai tieto tuhoeläinongelmasta? Ota meihin yhteyttä.

010 326 9200 pestes@pestes.fi

Pestes Oy

Sähkötie 8
01510 Vantaa

Luotettava kumppani logo GDPR kelpoisuus logo

Copyright © 2024 Pestes Oy