Rakenteiden suojaaminen

Kokonaisvaltaista rakenteiden suojausta taloyhtiöille, kiinteistöille, teollisuudelle sekä yksityishenkilöille.

Myös sopimuspohjaiset, erilaisiin tarpeisiin räätälöidyt palvelukokonaisuudet. Kustannusarvio ja kartoitus aina veloituksetta!

Lintuesteet ja lintusuojaukset

Lintusuojauksissa tarjoamme kilpailukykyiset hinnat sekä huippuosaamisen. Lintusuojaukset valitaan lintulajin perusteella ja suojaus vaihtoehtoja on useita. käytämme mm. nylon- ja metalliverkkoja, estopiikkejä, sähköpaimenia, magneetti karkotteita.

Oravas­uojaukset

Oravat myös jyrsivät puurakenteita ja voivat näin päästä rakenteisiin. Oravien aiheuttamat tuhot voivat olla mittavia. Rakenteita suojataan mmm. metalliverkoilla ja metallilistoilla. Oravasuojaukset estävät myös lintujen suojatuilta-alueilta

Jyrsijä­suojaukset

Hiiret ja rotat voivat päästä rakenteisiin monesta eripaikasta. Teemme katselmukset veloituksetta tarjousta varten, jotta kustannuksissa ei tule yllätyksiä. Rakenteita voidaan suojata metalliverkoilla, teräsvillalla ja tiilihiirillä. Hiirisuojaukset estävät myös ampiaisten pesintää suojautuilta-alueilta

Teemme mitä odotat — odotuksiasi paremmin!

Rakennuksessa voi ilmetä erilaisia ongelmia esim. hiiristä, rotista, oravista tai linnuista. Näiden ilmeneminen voidaan havaita mm. äänistä rakenteissa (rapinaa), eläinten virtsanhajua (pistävä/tunkkainen), sisätiloissa alkaa esiintymään hyönteisiä (turkiskuoriaisia, lintukirppuja, jauhopukkeja jne.), jätöksiä ulko- ja/tai sisäpuolella (papanat, lintujen jätökset). Tyypillisiä vaurioita ovat eristeiden pilaaminen, reikiä häyrysulkuihin, johtojen jyrsiminen sekä hajuhaitat. Näiden kaikkien ongelmien ratkaisu ja poistaminen kuuluu palveluihimme, kartoituksesta aina suojaukseen asti.

Ongelmia voi olla taloyhtiöissä (rivitalot, kerrostalot, paritalot), omakotitaloissa ja kiinteistöissä. Tarjoamme ratkaisut kaikille vaihtoehdoille.

1

Nopeat vastaukset

Kontaktoimme asiakkaat nopeasti ja sovimme yksityiskohdista, kuten kartoituskäynnistä kohteeseen.

2

Ilmainen kartoitus toimialueellamme

Kartoitamme kohteet ja arviomme ongelmatilan sekä laajuuden, jotta voimme tarjota riittävän suojauksen ongelman poistamiseksi.

3

1 vuoden asennustakuu! (sisältäen myös materiaalit)

Tehdyille suojauksille myönnämme yhden (1) vuoden asennustakuun sisältäen myös materiaalit.

4

Kattava ja selkeä kustannusarvio

Tarjous suojauksesta toimitetaan asiakkaalle sisältäen kokonaishinnan sekä kuvauksen, kuinka suojaus toteutettaisiin. Otamme huomioon myös tarkasti työturvallisuuteen liittyvät seikat, sillä meille on tärkeää toteuttaa asioita henkilöstön turvallisuus sekä ympäristö huomioiden.

5

Teemme sovitut työt laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa

Ammattitaitoinen ja mukava henkikökuntamme hoitaa työn taattuun Pestes-laatuun eli teemme mitä odotat – odotuksiasi paremmin!

Case-esimerkkejä toteutetuista rakennesuojauksista

Orava- ja lintusuojaus 2020-luvulla rakennettuun omakotitaloon

Asukas oli havainnut oravan kulkevan rakenteisiin ja laittoi meille yhteydenotto pyynnön rakenteidensuojauksesta. 

Jyrsijäsuojaus 2020-luvulla rakennettuun jätekatokseen

Taloyhtiön edustaja soitti meille jyrsijäongelmasta jätekatoksella ja olivat kiinnostuneita rakennuksen suojauksesta, katselmusaika sovittiin puhelunaikana. 

Jyrsijäsuojaus 1960-luvulla rakennettuun kerrostaloon

Taloyhtiössä oli ollut hiiriongelmaa ja tähän oli tilattu meiltä torjunta. Torjuntaa tehtiin ulkona sekä kellaritiloissa onnistuneesti. 

Lintusuojaus liiketilakiinteistössä

Huolto otti yhteyttä puluongelmasta kiinteistöllä, pulut olivat löytäneet oivallisen yöpymispaikan liiketilojen sisäänkäynnin yläpuolelta.  

Lintusuojaus kauppakiinteistössä

Kiinteistömanageri otti yhteyttä puluongelmaan sähköpostitse, ja kertoi että pulut olivat asettuneet kaupan latausalueelle. Suoritimme kohteessa katselmuksen tarjousta varten. 

Lintusuojaus 2010-luvulla rakennettuun taloyhtiöön

Isännöitsijä otti yhteyttä sähköpostitse naakkaongelmasta taloyhtiössä. Isännöitsijälle soitettiin ja puhelinkeskustelussa hänelle esitettiin tarkentavia kysymyksiä, ja samalla sovittiin katselmus ongelmakartoituksesta ja tarjouksen laatimista varten. 

Orava- ja lintusuojaus 2000-luvulla rakennettuun rivitaloyhtiöön

Taloyhtiön isännöitsijän otettua yhteyttä nettisivujemme kautta reagoimme välittömästi ja olimme häneen yhteydessä vielä samana päivänä. Kohteena oli rivitaloyhtiö, jossa oli ilmennyt ongelmaksi oravat ja pikkulinnut, jotka pääsivät rakenteisiin. 

Oravasuojaus 2000-luvulla rakennettuun omakotitaloon

Asiakas soitti ja kertoi, että oli havainnut oravia ulkoseinällä ja oli seurannut mihin oravat kulkevat. Pienen seuraamisen jälkeen havainnut, että oravat kulkivat rakenteisiin muutamista paikoista, joissa oli selkeitä jyrsintäjälkiä. 

Jyrsijäsuojaus 90-luvulla rakennettuun omakotitaloon, Espoo

Asiakas otti yhteyttä, koska oli alkanut epäilemään tuholaisongelmaa talossaan. Asiakas oli havainnut rapinaa rakenteissa ja eteisessä ollut pistävä haju.

Pestes Oy

Sähkötie 8
01510 Vantaa

Luotettava kumppani logo GDPR kelpoisuus logo

Copyright © 2024 Pestes Oy