Etusivu » Kauppa » Hiirien torjuntapaketti

Hiirien torjuntapaketti

Mitä torjunta pitää sisällään?

 • Tuholaistorjuja soittaa teille ja sopii käyntiajan 
 • Tulemme tekemään torjunnan sovitusti 
 • Kartoitamme ongelmaa ja annamme ohjeita hiiriongelman poistamiseksi 
 • 10kpl loukkuasemia asennettuna, loukkuasemat jäävät asiakkaalle 
  • Loukkuasemat ovat tehokkaita ja helppo käyttää 
 • Tarkastuksen jälkeen saat raportin toimenpiteistä 

Miten torjunta tilataan?

 • Lisää ostoskoriin ja täytä tilauslomake huolellisesti 
 • Maksa tilaus 
 • Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä kuitin  
 • Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja sovimme torjunta-ajankohdan 

Paketin hinta

316,00 

Tarvitsetko apua tuhoeläimen tunnistamisessa?
Hyödynnä Tunnista tuhoeläin-työkalua täältä

Hiiri

Hiiret ovat pieniä jyrsijöitä, joilla on lyhyt häntä ja suuret korvat. Ne ovat levinneet ympäri maailmaa ja ovat sopeutuneet monenlaisiin elinympäristöihin. Hiirillä on tärkeä tehtävä luonnossa, sillä ne toimivat ravintona monille saalistajaeläimille, kuten linnuille, käärmeille ja pienille nisäkkäille. Hiiret myös levittävät siemeniä ja sieni-itiöitä, mikä auttaa kasvien ja sienten leviämisessä.

Ihmisille hiiret ovat haitallisia useista syistä. Ne ovat sopeutuvaisia jyrsijöitä, joiden kyky tunkeutua asuin- ja tuotantotiloihin tekee niistä suuren ongelman. Pienestä koostaan huolimatta ne kykenevät aiheuttamaan merkittäviä haittoja ja tuhoja.

Hiiret voivat levittää tauteja, kuten salmonellaa ja Hantavirusta, joihin ihmiset voivat sairastua. Ne voivat myös aiheuttaa vahinkoa rakennuksille ja omaisuudelle jyrsimällä esimerkiksi sähköjohtoja, eristeitä ja muita materiaaleja. Hiiret voivat myös saastuttaa elintarvikkeita ja varastoja ulosteillaan ja virtsallaan, mikä voi johtaa ruokamyrkytyksiin ja muihin terveyshaittoihin. Tästä syystä hiirten torjunta on tärkeää erityisesti asuin- ja tuotantotiloissa.

 • Fyysiset vahingot: Hiiret jyrsivät rakenteita ja materiaaleja, joka voi johtaa talon rakenteellisiin vaurioihin. Esimerkiksi, hiiret saattavat nakertaa puurakenteita, eristeitä ja jopa betonia. Ne ovat tunnettuja myös sähköjohtojen jyrsijöinä, mikä voi aiheuttaa oikosulkuja ja jopa tulipaloja.
 • Elintarvikkeiden saastuttaminen: Hiiret liikkuvat usein viemäreissä ja muiden likaisten paikkojen läpi ja kuljettavat mukanaan bakteereita, jotka voivat päätyä keittiöihin ja ruoka-aineisiin. Tämä voi aiheuttaa ruokamyrkytyksiä ja muita terveysongelmia ihmisille. Hiirten ulosteet ja virtsa voivat myös levittää sairauksia ja aiheuttaa epämiellyttäviä hajuja.
 • Tautiriski: Hiiret voivat kantaa ja levittää useita taudinaiheuttajia, kuten Hantavirusta, salmonellaa ja leptospiroosia. Nämä taudit voivat tarttua ihmisiin hiirten ulosteiden, virtsan tai syljen välityksellä ja joissain tapauksissa ne voivat olla hengenvaarallisia.
 • Maatalouden ongelmat: Hiiret voivat syödä ja saastuttaa viljaa ja muita maataloustuotteita varastoissa, mikä voi johtaa merkittäviin taloudellisiin menetyksiin.

Hiirien torjunta on tärkeää, jotta nämä haitat ja riskit voidaan minimoida. Torjuntatoimet voivat sisältää rakenteellisia parannuksia, kuten rakenteiden tiivistämisen estääkseen hiirten pääsyn sisätiloihin, sekä ansa- ja myrkkymenetelmiä hiirikannan hallitsemiseksi.

Hiirien torjunta

Ammattimaisen hiirien torjunnan ensiaskel on perusteellinen tarkastus, jonka aikana tunnistamme hiirten mahdollisia pesäpaikkoja, kulkureittejä sekä syöttipaikkoja kiinteistössä. Kuntokartoitus on oleellinen osa torjuntaprosessia, sillä sen perusteella määritämme tarvittavien toimenpiteiden laajuuden ja suunnittelemme torjuntastrategian. Tämän vaiheen aikana arvioimme myös hiirten aiheuttamia vahinkoja ja riskejä. Havainnoimme mahdolliset sisäänpääsyn kohdat ja tunnistamme alueet, jotka vaativat erityistä huomiota. Tarkan alkukartoituksen ansiosta voimme räätälöidä torjuntatoimenpiteet asiakkaan tarpeiden mukaan tehokkaasti ja turvallisesti.

Torjuntatoimien ennaltaehkäisy keskittyy hiirten pääsyn estämiseen rakennuksiin. Rakenteelliset parannukset kuten ovien alareunoihin asennettavat tiivisteet ja tuuletusaukkojen verkotus ovat tärkeitä toimenpiteitä, joilla pyrimme sulkemaan hiiriltä mahdolliset sisäänpääsyreitit. Lisäksi kiinnitämme huomiota jätehuoltoon ja elintarvikkeiden säilytykseen, sillä puutteellinen jätehuolto ja avoimesti säilytetyt elintarvikkeet houkuttelevat hiiriä. Ennaltaehkäisevät toimet vaativat usein yhteistyötä kiinteistön omistajien ja käyttäjien kanssa, jotta ne saadaan toteutettua tehokkaasti. Ne ovat kustannustehokas tapa hallita hiiriongelmaa pitkällä aikavälillä ilman jatkuvaa jyrsijämyrkkyjen käyttöä.

Aktiivinen hiirten torjunta sisältää loukkujen ja myrkyllisten syöttien asettelun tarkoin valittuihin paikkoihin. Käytämme erilaisia ansa- ja syöttityyppejä ottaen huomioon hiirten käyttäytymisen ja kiinteistön erityispiirteet, jotta saamme maksimaalisen tehoalueen ja vähennämme sivuvaikutusten riskiä. Kemialliset syötit sisältävät rodentisideja, jotka on suunniteltu erityisesti hiirten torjuntaan, ja niitä käytetään huolellisesti asiantuntijoiden toimesta, jotta varmistetaan niiden turvallinen käyttö. Loukkujen ja syöttien sijoittelu suunnitellaan niin, että ne ovat mahdollisimman tehokkaita mutta samalla suojassa lemmikkieläimiltä ja lapsilta. Turvallisuus ja tehokkuus ovat keskeisiä tekijöitä aktiivisessa torjunnassa, sillä niiden avulla voidaan minimoida hiirikanta nopeasti ja kestävästi.

Seuranta on tärkeä osa ammattimaista hiirien torjuntaprosessia. Asennettujen loukkujen ja syöttien tilannetta tarkkaillaan säännöllisesti, ja niiden tehokkuutta arvioidaan jatkuvasti. Jos torjuntatoimenpiteet eivät ole riittävän tehokkaita, strategiaa muokataan tai tehostetaan tarvittaessa. Seurannan avulla voimme myös varmistaa, että torjunta-aineiden käyttö on turvallista ja että asetetut loukut toimivat asianmukaisesti. Pitkäaikainen seuranta ja joustava reagointi mahdollistavat hiirien hallinnan ja ehkäisevät niiden uudelleen ilmaantumisen.

Yhteistyö kiinteistön omistajan tai asujan kanssa on keskeinen tekijä hiirien torjunnassa. Kommunikoimme säännöllisesti ja tarjoamme neuvoja siitä, kuinka he voivat omilla toimillaan tukea hiirien torjuntaa ja ennaltaehkäistä hiiriongelmia tulevaisuudessa. Oikeanlaiset ennaltaehkäisevät toimet, kuten hyvä siisteys ja jätteiden asianmukainen käsittely, ovat avainasemassa hiiriongelmien ehkäisyssä.

Ammattimainen hiirien torjunta on kattava palvelu, joka sisältää sekä välittömät torjuntatoimet että pitkän aikavälin ratkaisut hiiriongelmien hallintaan.

Yleisimmät ongelmat
 • Hiiret ovat pesiytyneet rakenteisiin ja aiheuttavat haittaa mm. rapinallaan 
 • Hiiret voivat vaurioittaa eristeitä, höyrysulkuja ja sähköjohtoja. Pahimmillaan voivat aiheuttaa tulipaloja 
 • Hiiret voivat päästä sisätiloihin ja saastuttaa elintarvikkeita 
Mitä hinta pitää sisällään?

Hiirientorjunta-paketti maksaa 316,00€ (sis. alv 24%). Hintaa sisältyy matkat, tarkastus ja ohjeet, 10 loukkuasemaa, max 1h kohteessa ja raportointi. Toimialue Uusimaa. Hintaan ei sisälly rakenteiden purkua/korjausta. 

Arvostelut
0,0 tähteä 5 tähdestä (perustuen 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Tyydyttävä0%
Välttävä0%
Huono0%

Arvosteluja ei ole vielä kirjoitettu. Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvostelun.

Miksi Pestes?

Torjunnan / tarkastuksen tilaaminen meiltä on helppoa. Asiakas kontaktoidaan nopeasti (seuraava arkipäivänä tilauksesta), toimitusaika on ripeä ja kustannukset kohtuulliset. Raportoimme kaikki torjunnat asiakkaalle sähköpostiin. Ota yhteyttä! 

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!

Onko sinulla epäilys tai tieto tuhoeläinongelmasta? Ota meihin yhteyttä.

010 326 9200 pestes@pestes.fi

Pestes Oy

Sähkötie 8
01510 Vantaa

Luotettava kumppani logo GDPR kelpoisuus logo

Copyright © 2024 Pestes Oy