Tuholaistorjunta

Ammattimainen tuholaistorjunta yrityksille, taloyhtiöille ja yksityishenkilöille

Onko taloyhtiölläsi tai yritykselläsi tuholaisongelma? Toteutamme tuholaistorjunnan tarvitulle alueelle. Älä yritä hoitaa tuholaisongelmaa itse, vaan anna kokeneiden ammattilaisten hoitaa tuholaistorjunta.

Onnistunut tuholaistorjunta varmennetaan asianmukaisella jälkiseurannalla ja tarpeen mukaan tehtävillä tarkastuskäynneillä.

Akuutit toimenpiteet ja määräaikaistarkastukset

Akuuttien tuholaistorjuntatoimenpiteiden lisäksi toimintamalliimme kuuluvat myös määräaikaistarkastukset taloyhtiöille ja esimerkiksi yrityksille, joiden tiloissa käsitellään elintarvikkeita.

Tilatessasi tuholaistorjunnan meiltä voit olla varma siitä, että lopputulos kestää eikä ongelma toistu. Tuholaistorjunnassa ei hutilointi kannata.

Torjumme ja häädämme (lakeja noudattaen) kaikki tuhoeläimet linnuista hyönteisiin ja jyrsijöihin. Menetelmät vaihtelevat lajeittain. Varusteidemme ja asiantuntemuksemme myötä tuhoaisongelma saadaan kuitenkin poistettua pysyvästi.

Lue lisää rottien ja luteiden torjunnasta.

Tilaa tuholaistorjunta

PestDeal Plus ikoni iso

PestDeal-palvelupaketti taloyhtiöille
alkaen 77 € / kk

Pest Deal on taloyhtiön palvelusopimus, joka toimii kuin vakuutus.

Se auttaa estämään yllätykset ja epäselvyydet vastuista. Enää ei tarvitse ihmetellä, kuka maksaa torjunnan, jos taloyhtiössä huomataan tuhoeläimiä.

Lue lisää PestDeal-palvelupaketeista »

Reagoimme yhteydenottoon heti

Olemme saaneet paljon kiitosta toimintamallistamme, jossa käsittelemme yhteydenotot välittömästi. Palvelumallimme on nopea ja johdonmukainen. Ota meihin yhteyttä, niin huomaat tämän kyllä.

Kun saamme tuholaisongelmasta tiedon (tyypillisesti taloyhtiöltä), tuholaistorjunnan ammattilainen ottaa ensi tilassa puhelinyhteyden asukkaaseen, jonka jälkeen tehtävä aikataulutetaan työjonoon, jonka mukaisesti tuholaistorjunta aloitetaan.

Ongelman ollessa akuutti, tuholaistorjunta aloitetaan välittömästi, ja usein ammattilaisen soitollakin on jo rauhoittava vaikutus.

Selvitämme ja paikannamme myös tuholaisongelman juurisyyt

Pyrimme aina selvittämään myös tuholaisongelman perimmäiset syy-yhteydet, jotta tuholaisongelman uusiutuminen voidaan välttää jatkossa. Emme siis hoida pelkkiä oireita, vaan tuholaistorjunta eliminoi ongelman kokonaan aina kun se on mahdollista.

Esimerkiksi rottaongelman syyt saattavat löytyä jätehuollosta ja usein tuholaisongelmasta kärsii samanaikaisesti useampi huoneisto.

Kun kyseessä on esimerkiksi seinälude, tarkistetaan asiakkaan kanssa yhteistyössä myös naapuriasunnot. Seinäluteen paikallistamisessa voidaan hyödyntää myös lutikkakoiria.

Tarvittaessa organisoimme myös tuhoeläinkyselyn, jonka avulla kokonaistilanne saadaan kartoitettua.

Tuholaistorjunnan onnistuminen varmistetaan ja tuloksia valvotaan
  • Tuholaistorjunta sisältää yleensä muutakin kuin vain yhden käyntikerran. Jotta tuholaisongelman poistuminen voidaan varmentaa, on tärkeää huolehtia myös huolellisesta seurannasta ja muista jälkitoimista.Joidenkin tuholaisten, kuten sokeritoukkien ja turkiskuoriaisten kohdalla riittää ensimmäisen käsittelyn jälkeen antamiemme ohjeiden mukainen omavalvonta, mutta esimerkiksi torakat, luteet ja rotat vaativat tyypillisesti useamman tuholaistorjuntakerran sekä valvontakäyntejä ammattilaisen toimesta.Valvontakäynneillä voidaan hyödyntää esimerkiksi erilaisia feromonihoukuttimia ja liima-ansoja, jyrsijäloukkuja ja muita työkaluja osana tuholaistarjuntaa.
Kiinteät kontrollit

Teemme myös kiinteitä kontrolleja ja ajantasaista raportointia elintarvike- ja muulle teollisuudelle, kauppakeskuksille, varustamoille, leipomoille, huolintaliikkeille ja kaikille, joiden tiloissa käsitellään elintarvikkeita tai tarve torjunnalle on jostain muusta syystä jatkuvaa.

Tarkkaa, ajantasaista ja läpinäkyvää raportointia

Raportointimme on tarkkaa ja ajantasaista. Asiakkaamme saa jokaisesta käynnistä selkeän raportin ja mahdollisuuden antaa toiminnastamme palautetta myös julkisesti.

Ota yhteyttä

Onko sinulla epäilys tai tieto tuholaisongelmasta, jonka haluat hoitaa pois pysyvästi? Ota yhteyttä asiantuntevaan tuholaistorjujaan!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Hyvä tuholaistorjunta

Tuholaistorjunta kannattaa antaa aina osaavan ammattilaisen hoidettavaksi. Pestes Oy toimii johdonmukaisesti ja läpinäkyvästi torjuntatöissä, jotta epätietoisuudelta ja väärinkäsityksiltä säästyttäisiin. Näin myös kiinteistön asukkaita ei vaivata […]

Lue lisää

Pestes Oy

Sähkötie 8
01510 Vantaa

AAA luottoluokitus Luotettava kumppani logo GDPR kelpoisuus logo

Copyright © 2024 Pestes Oy