Tuholaistorjunta

Ammattimainen tuholaistorjunta yrityksille, taloyhtiöille ja yksityishenkilöille

Onko taloyhtiölläsi tai yritykselläsi tuholaisongelma? Toteutamme tuholaistorjunnan tarvitulle alueelle. Älä yritä hoitaa tuholaisongelmaa itse, vaan anna kokeneiden ammattilaisten hoitaa tuholaistorjunta.

Tarjoamme kokonaisvaltaista tuholaistorjuntapalvelua isännöitsijöille, taloyhtiöille, kiinteistöille sekä teollisuudelle. Onnistunut tuholaistorjunta varmennetaan asianmukaisella jälkiseurannalla ja tarpeen mukaan tehtävillä tarkastuskäynneillä.

Tarvitsetko apua tuholaisen tunnistamisessa?

Hyödynnä Tunnista tuhoeläin-työkalua!

  Tarjouspyyntölomake

  Taloyhtiön tiedot

  Huoltoyhtiö

  Työntilaajan yhteystiedot

  Isännöitsijän yhteystiedot

  Samat kuin työntilaajan


  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pestes Oy:n tietosuojaselosteesta »

   Jätä soittopyyntö


   Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pestes Oy:n tietosuojaselosteesta »

   Tuholaistorjujaa tarvitaan, kun sisä- tai ulkotiloihin on ilmaantunut tuho- tai haittaeläimiä, eli jyrsijöitä tai hyönteisiä, jotka uhkaavat asumisturvallisuutta ja -terveyttä. Jyrsijät aiheuttavat vaurioita rakennusten rakenteille ja voivat levittää erilaisia tauteja. Hyönteiset aiheuttavat monenlaisia haittoja, kuten vahinkoa irtaimistolle, elintarvikkeiden saastumista tai tekstiilien vaurioitumista. Luteet puolestaan purevat ihmisiä ja myös kotieläimiä. Myös torakat ovat merkittävä hygieniariski. 

   Tuholaiset voivat aiheuttaa vakavaa terveydellistä mutta myös taloudellista haittaa sekä kotitalouksille että yrityksille. Siksi tuholaisongelman ilmetessä, on tärkeää toimia nopeasti ja päättäväisesti, ja torjunta kannattaa jättää kokeneiden ammattilaisten käsiin. 

   Torjunnassa tulee ottaa huomioon myös asukkaiden turvallisuus ja terveys, sekä käytettyjen aineiden ympäristövaikutukset. Meiltä saat myös neuvoja ja ratkaisuja, kuinka ehkäistä tuholaisten ilmaantumista jatkossa. 

   Akuutit toimenpiteet ja määräaikaistarkastukset

   Akuuttien tuholaistorjuntatoimenpiteiden lisäksi toimintamalliimme kuuluvat myös määräaikaistarkastukset taloyhtiöille ja esimerkiksi yrityksille, joiden tiloissa käsitellään elintarvikkeita.

   Tilatessasi tuholaistorjunnan meiltä voit olla varma siitä, että poistamme ongelman. Tuholaistorjunnassa ei hutilointi kannata.

   Torjumme ja häädämme (lakeja noudattaen) kaikki tuhoeläimet linnuista hyönteisiin ja jyrsijöihin. Menetelmät vaihtelevat lajeittain. Varusteidemme ja asiantuntemuksemme myötä tuholaisongelma saadaan kuitenkin poistettua pysyvästi.

   Lue lisää rottien ja luteiden torjunnasta. Tai tutustu kaikkiin palveluihimme.

   Tilaa tuholaistorjunta

   PestDeal Plus ikoni iso

   PestDeal-palvelupaketti taloyhtiöille
   alkaen 77 € / kk

   Pest Deal on taloyhtiön palvelusopimus, joka toimii kuin vakuutus.

   Se auttaa estämään yllätykset ja epäselvyydet vastuista. Enää ei tarvitse ihmetellä, kuka maksaa torjunnan, jos taloyhtiössä huomataan tuhoeläimiä.

   Lue lisää PestDeal-palvelupaketeista »

   Reagoimme yhteydenottoon heti

   Olemme saaneet paljon kiitosta toimintamallistamme, jossa käsittelemme yhteydenotot välittömästi. Palvelumallimme on nopea ja johdonmukainen. Ota meihin yhteyttä, niin huomaat tämän kyllä.

   Kun saamme tuholaisongelmasta tiedon (tyypillisesti taloyhtiöltä), tuholaistorjunnan ammattilainen ottaa ensi tilassa puhelinyhteyden asukkaaseen, jonka jälkeen tehtävä aikataulutetaan työjonoon, jonka mukaisesti tuholaistorjunta aloitetaan.

   Ongelman ollessa akuutti, tuholaistorjunta aloitetaan välittömästi, ja usein ammattilaisen soitollakin on jo rauhoittava vaikutus.

   Tuholaistorjunta alkaa ongelman kartoituksella

   Tuholaisten torjunnan ensiaskel on tunnistaa tuhoeläin. Tunnistus voidaan tehdä kuvauksen, esiintymisalueiden ja mahdollisten kuvien avulla. Näin pystymme tekemään oikeanlaiset torjuntatoimenpiteet heti alusta asti. Jos ennakkotietoja ei ole, tehdään kohteeseen ongelman kartoitus ja mahdollinen hyönteisansakontrollointi. 

   Ongelman perinpohjainen kartoitus on tie nopeaan ja tehokkaaseen ongelman ratkaisuun. Esimerkiksi kerrostalossa tapahtuvassa tuholaistorjunnassa on tärkeä kartoittaa tapauskohtaisesti myös ”ongelmahuoneiston” lisäksi naapurihuoneistot, jotta tiedetään, kuinka laajalle ongelma on levinnyt. Varsinkin joidenkin hyönteisten kuten (lutikka, torakka ja faaraomuurahainen) kohdalla tämä on erittäin suositeltavaa. Näin saadaan rajattua ongelma-alue kerralla ja pystytään hallitsemaan tilannetta paremmin. Tällä tavoin saavutetaan yleensä kustannussäästöjä, ja asumismukavuus pysyy hyvänä. Mikäli hyönteisongelma uusiutuu, on silloin myös aina suositeltavaa tehdä laajempi tarkastus. 

   Selvitämme ja paikannamme myös tuholaisongelman juurisyyt

   Pyrimme aina selvittämään myös tuholaisongelman perimmäiset syy-yhteydet, jotta tuholaisongelman uusiutuminen voidaan välttää jatkossa. Emme siis hoida pelkkiä oireita, vaan tuholaistorjunta eliminoi ongelman kokonaan aina kun se on mahdollista.

   Esimerkiksi rottaongelman syyt saattavat löytyä jätehuollosta ja usein tuholaisongelmasta kärsii samanaikaisesti useampi huoneisto.

   Kun kyseessä on esimerkiksi seinälude, tarkistetaan asiakkaan kanssa yhteistyössä myös naapuriasunnot. Seinäluteen paikallistamisessa voidaan hyödyntää myös lutikkakoiria.

   Tarvittaessa organisoimme myös tuhoeläinkyselyn, jonka avulla kokonaistilanne saadaan kartoitettua.

   Tuholaistorjunnassa käytettävät menetelmät valitaan tilannekohtaisesti

   Torjuntamenetelmä valitaan torjuttavan eläimen tai hyönteisen mukaan. Lisäksi valintaan vaikuttaa tuhoeläimen levinneisyys ja määrä sekä esiintymispaikka. Torjunnoissa käytetään mm. loukkuja, ansoja, suojauksia, kemikaaleja, mekaanista poistoa ja lämpöä. Kaikki torjunnat tehdään turvallisesti menetelmästä riippumatta. Ennaltaehkäisyllä, kuten hyvällä siisteydellä ja tuholaisilta suojautumisella, pyritään estämään tuholaisten pääsy sisälle asuntoihin. 

   Tuholaistorjujamme osaa kertoa ennakkoon asiakkaille, mitä pitää huomioida torjunnan aikana ja tarvitseeko torjuntaa varten tehdä esivalmisteluja esim. huoneistoon. Paras lopputulos saadaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. 

   Tuholaistorjunnan onnistuminen varmistetaan ja tuloksia valvotaan
   • Tuholaistorjunta sisältää yleensä muutakin kuin vain yhden käyntikerran. Jotta tuholaisongelman poistuminen voidaan varmentaa, on tärkeää huolehtia myös huolellisesta seurannasta ja muista jälkitoimista. Joidenkin tuholaisten, kuten sokeritoukkien ja turkiskuoriaisten kohdalla riittää ensimmäisen käsittelyn jälkeen antamiemme ohjeiden mukainen omavalvonta, mutta esimerkiksi torakat, luteet ja rotat vaativat tyypillisesti useamman tuholaistorjuntakerran sekä valvontakäyntejä ammattilaisen toimesta. Valvontakäynneillä voidaan hyödyntää esimerkiksi erilaisia feromonihoukuttimia ja liima-ansoja, jyrsijäloukkuja ja muita työkaluja osana tuholaistarjuntaa.
   Kiinteät kontrollit

   Teemme myös kiinteitä kontrolleja ja ajantasaista raportointia elintarvike- ja muulle teollisuudelle, kauppakeskuksille, varustamoille, leipomoille, huolintaliikkeille ja kaikille, joiden tiloissa käsitellään elintarvikkeita tai tarve torjunnalle on jostain muusta syystä jatkuvaa.

   Miten tuholaistorjunnan hinta muodostuu

   Tuholaistorjunnan hinta riippuu monista tekijöistä, kuten tuholaislajista, torjuntatoimien laajuudesta, kiinteistön koosta, sijainnista ja torjuntamenetelmistä. 

   Meillä hinta sisältää perustorjunnoissa aina aineet, matkat, muut torjunnassa käytetyt suojaimet/työvälineet sekä itse työn. Kustannusarvion annamme aina veloituksetta. 

   Laskumme perustuu keikkaan tai sopimukseen, ja suojauksissa sekä esim. lutikkatorjunnoissa käytetyt suojaintarvikkeet veloitetaan kulutuksen mukaan ja laskuilla eriteltyinä. 

   Tarkkaa, ajantasaista ja läpinäkyvää raportointia

   Raportointimme on tarkkaa ja ajantasaista. Asiakkaamme saa jokaisesta käynnistä selkeän raportin ja mahdollisuuden antaa toiminnastamme palautetta myös julkisesti.

   Ota yhteyttä

   Onko sinulla epäilys tai tieto tuholaisongelmasta, jonka haluat hoitaa pois pysyvästi? Ota yhteyttä asiantuntevaan tuholaistorjujaan!

   Aiheeseen liittyviä artikkeleita

   Hyvä tuholaistorjunta

   Tuholaistorjunta kannattaa antaa aina osaavan ammattilaisen hoidettavaksi. Pestes Oy toimii johdonmukaisesti ja läpinäkyvästi torjuntatöissä, jotta epätietoisuudelta ja väärinkäsityksiltä säästyttäisiin. Näin myös kiinteistön asukkaita ei vaivata […]

   Lue lisää

   Pestes Oy

   Sähkötie 8
   01510 Vantaa

   Luotettava kumppani logo GDPR kelpoisuus logo

   Copyright © 2024 Pestes Oy