Jyrsijä­suojaukset

Jyrsijäsuojaukset taloyhtiöille, kiinteistöille, teollisuudelle sekä yksityishenkilöille.

Myös sopimuspohjaiset, erilaisiin tarpeisiin räätälöidyt palvelukokonaisuudet. Kustannusarvio ja kartoitus aina veloituksetta!

Hiiret ja rotat voivat päästä rakenteisiin monesta eripaikasta. Hiiri on yleisempi rakenteissa ja niitä vastaan tehdään enemmän rakenteiden suojauksia. Yleisin reitti on ulkoseinän tuuletusraot, tiiliseinissä ja lautaverhoilluissa tuuletusrako, josta hiiri mahtuu yleensä hyvin kulkemaan. Alapohjasta voi olla myös läpivientejä esim. viemäröinnille ja jos tämä on vaillinaisesti tiivistetty, voi sieltä päästä jyrsijä sisätiloihin.

Teemme katselmukset veloituksetta tarjousta varten, jotta kustannuksissa ei tule yllätyksiä. Rakenteita voidaan suojata metalliverkoilla, teräsvillalla ja tiilihiirillä.

Huom! Hiirisuojaukset estävät myös ampiaisten pesintää suojautuilla alueilla.

Case-esimerkkejä toteutetuista jyrsijäsuojauksista

Jyrsijäsuojaus 2020-luvulla rakennettuun jätekatokseen

Taloyhtiön edustaja soitti meille jyrsijäongelmasta jätekatoksella ja olivat kiinnostuneita rakennuksen suojauksesta, katselmusaika sovittiin puhelunaikana. 

Katselmuksessa havaittiin, että jyrsijät pääsivät helposti katoksen kaikilta sivuilta alareunasta jätekatokseen. Asiakkaalle tarjottiin ratkaisuksi metalliverkotusta seinien kohdalle ja oven alaosaa kumilaahusta. Ehdotuksesta asiakkaalle lähetettiin tarjous. 

Tarjous hyväksyttiin ja tämän jälkeen asentaja oli yhteydessä tilaajaan ja sovittiin asennusaika. 

Katoksen seinien alaosat suojattiin metalliverkolla (silmäkoko 5,5mm) ja oven alareunaan asennettiin kumilaahus. 

Kohde: 2020-luvulla rakennettu puuverhoiltu jätekatos

Hinta: 819,00€ sis alv 24%


Jyrsijäsuojaus 1960-luvulla rakennettuun kerrostaloon

Taloyhtiössä oli ollut hiiriongelmaa ja tähän oli tilattu meiltä torjunta. Torjuntaa tehtiin ulkona sekä kellaritiloissa onnistuneesti. 

Torjunnan yhteydessä oli havaittu hiirien kulkureitit kellareihin, maatasossa olevien tuuletusaukkojen ritilät eivät riittäneet pitämään hiiriä poissa sisätiloista. Tästä ongelmasta kontaktoitiin tilaajaa ja ehdotettiin kyseisten aukkojen suojausta, ajatus otettiin ilolla vastaan ja tilaajalle annettiin tarjoussuojauksesta. Tarjous hyväksyttiin. 

Aukot suojattiin metalliverkolla (silmäkoko 5,5mm) ehdotuksen mukaisesti. 

Kohde: 1960-luvulla rakennettu kerrostalo, jossa rapattu kivijalka.

Hinta: 610,00€ sis alv 24%.


Jyrsijäsuojaus 90-luvulla rakennettuun omakotitaloon, Espoo

Asiakas otti yhteyttä, koska oli alkanut epäilemään tuholaisongelmaa talossaan. Asiakas oli havainnut rapinaa rakenteissa ja eteisessä ollut pistävä haju. Keskustelun perusteella todettiin, että ongelma johtui hiiristä rakenteissa ja sovimme kartoituskäynnin, jotta voimme tarjota ongelmaan ratkaisua.

Kartoituskäynnillä aloitettiin arvioimaan, mistä ongelmat johtuivat. Todettiin jäljistä ja jätöksistä, että ongelmat johtuvat hiiristä. Tutkittiin mistä hiiret pääsevät rakenteisiin tutkimalla ulkorakenteita ja havaittiin, että ulkoverhoilun alareunassa tuuletusrako on avoin ja mahdollisti hiirien vapaan kulun rakenteisiin. Muita ongelma paikkoja ei havaittu.

Asiakkaalle annettiin tarjous rakenteidensuojauksesta, tarjoukseen oli kuvattu suojattavat alueet sekä suojaustapa. Tarjous hyväksyttiin ja asentaja oli yhteydessä asiakkaaseen asennusajan sopimiseksi. Työ tehtiin ja lopuksi katselmoitiin asiakkaan kanssa.

Kohde: 90-luvulla rakennettu puuverhoiltu talo

Hinta: 864,00€ (sis. alv 24%)
Hintaan sisältyi matkat, asennukset ja tarvikkeet.


Teemme mitä odotat — odotuksiasi paremmin!

Rakennuksessa voi ilmetä erilaisia ongelmia esim. hiiristä, rotista, oravista tai linnuista. Näiden ilmeneminen voidaan havaita mm. äänistä rakenteissa (rapinaa), eläinten virtsanhajua (pistävä/tunkkainen), sisätiloissa alkaa esiintymään hyönteisiä (turkiskuoriaisia, lintukirppuja, jauhopukkeja jne.), jätöksiä ulko- ja/tai sisäpuolella (papanat, lintujen jätökset). Tyypillisiä vaurioita ovat eristeiden pilaaminen, reikiä häyrysulkuihin, johtojen jyrsiminen sekä hajuhaitat. Näiden kaikkien ongelmien ratkaisu ja poistaminen kuuluu palveluihimme, kartoituksesta aina suojaukseen asti.

Ongelmia voi olla taloyhtiöissä (rivitalot, kerrostalot, paritalot), omakotitaloissa ja kiinteistöissä. Tarjoamme ratkaisut kaikille vaihtoehdoille.

1

Nopeat vastaukset

Kontaktoimme asiakkaat nopeasti ja sovimme yksityiskohdista, kuten kartoituskäynnistä kohteeseen.

2

Ilmainen kartoitus toimialueellamme

Kartoitamme kohteet ja arviomme ongelmatilan sekä laajuuden, jotta voimme tarjota riittävän suojauksen ongelman poistamiseksi.

3

1 vuoden asennustakuu! (sisältäen myös materiaalit)

Tehdyille suojauksille myönnämme yhden (1) vuoden asennustakuun sisältäen myös materiaalit.

4

Kattava ja selkeä kustannusarvio

Tarjous suojauksesta toimitetaan asiakkaalle sisältäen kokonaishinnan sekä kuvauksen, kuinka suojaus toteutettaisiin. Otamme huomioon myös tarkasti työturvallisuuteen liittyvät seikat, sillä meille on tärkeää toteuttaa asioita henkilöstön turvallisuus sekä ympäristö huomioiden.

5

Teemme sovitut työt laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa

Ammattitaitoinen ja mukava henkikökuntamme hoitaa työn taattuun Pestes-laatuun eli teemme mitä odotat – odotuksiasi paremmin!

Pyydä tarjous jyrsijäsuojauksesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 50 MB.
  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pestes Oy:n tietosuojaselosteesta »
  Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Pestes Oy

  Sähkötie 8
  01510 Vantaa

  Luotettava kumppani logo GDPR kelpoisuus logo

  Copyright © 2024 Pestes Oy