Pest Deal PLUS -palvelupaketti tuo turvaa tuhoeläintorjuntaan

Ei enää ikäviä yllätyskustannuksia tuholaistorjuntaan liittyen! Pest Deal PLUS on palvelusopimus, jossa taloyhtiö saa lähes kaikki tuholaistorjunnat yhdellä vuosihinnalla.

Kuka maksaa torjunnan, kun taloyhtiöstä löytyy tuhoeläimiä? Kaatuuko vastuu asukkaalle, asunnon omistajalle vai taloyhtiölle?

Kun asukas löytää huoneistostaan luteita, lankeaa maksu usein huoneiston omistajan maksettavaksi. Kiinteistöliiton ja Isännöintiliiton vastuunjakotaulukoiden mukaan taloyhtiöllä ei ole velvoitetta maksaa tuholaistorjuntaa yksittäisen huoneiston osalta, mikäli ongelmia ei ilmene muualla. Tämä tulee usein huoneiston omistajalle yllätyksenä ja aiheuttaa ikäviä riitatilanteita eri osapuolten välille.

Esimerkki:

Matti omistaa asunnon Helsingissä ja pitää sitä vuokralla. Vuokra-asunnosta löytyy luteita ja vuokralainen ilmoittaa siitä Matille. Matti kertoo tilanteesta isännöitsijälle, joka tilaa torjunnan. Huoneiston tilanne on päässyt pahaksi, mutta naapurihuoneistoista ei löydy luteita. Taloyhtiön hallitus veloittaa Matilta torjunnan kulut, yhteensä 2780 e.

Pest Deal PLUS madaltaa asukkaiden kynnystä kertoa tuholaisongelmasta

Pest Deal PLUS on palvelusopimus, joka tarjoaa turvaa lähes kaikissa tuholaistorjuntaan liittyvissä tilanteissa. Taloyhtiö saa sopimuksen myötä lähes kaikki tuholaistorjunnat yhdellä vuosihinnalla. Kun taloyhtiöllä on Pest Deal PLUS -sopimus, ei tarvitse enää miettiä, kuka maksaa ja mitä. Yllätyskustannuksia ja ikäviä tilanteita ei enää tule!

Vakuutuksenomainen sopimus myös madaltaa asukkaiden kynnystä ilmoittaa taloyhtiölle tuholaisista. Tämä on erittäin tärkeää, jotta ongelma ei pääse pahenemaan. Kun tilanteeseen puututaan ajoissa, voidaan esimerkiksi sen leviäminen muihin huoneistoihin estää. Asukkaiden ei koskaan pidä yrittää tehdä tuholaistorjuntaa itse, vaan jättää tilanteen ratkaiseminen aina kokeneille ammattilaisille. Saavumme paikalle nopeasti, yleensä kolmen arkipäivän sisällä. Nopea toimintavalmiutemme kerääkin kiitosta tyytyväisiltä asiakkailtamme!

Ratkaisu on myös kustannustehokas: Pest Deal PLUS -palvelusopimuksen avulla taloyhtiö tietää tarkkaan, kuinka suuri tuholaistorjunnan vuosikustannus tulee olemaan. Enää ei tarvitse ihmetellä, kuka maksaa torjunnan, kun taloyhtiössä huomataan tuhoeläimiä.

Näin Pest Deal PLUS toimii:

  • Taloyhtiö tekee kanssamme vuosisopimuksen.
  • Valittavana on laaja Pest Deal PLUS -tuholaistorjunta tai Pest Deal -jyrsijätorjunta.
  • Taloyhtiö maksaa vuosittaisen kiinteän hinnan, joten yllätyskuluja ei tule.
  • Torjumme tuholaiset heti, kun saamme niistä isännöitsijältä tai huoltoyhtiöltä tiedon.
  • Varmistamme työmme laadun esimerkiksi lutikkakoiran avulla.

Lähetämme taloyhtiölle jokaisesta tekemästämme torjuntakäynnistä sähköpostitse laajan raportin, johon listaamme kaikki kertyneet käynnit ja tiedot siitä, mitä toimenpiteitä on tehty.

Soita ja kysy lisää

Pestes Oy

Sähkötie 8
01510 Vantaa

Luotettava kumppani logo GDPR kelpoisuus logo

Copyright © 2024 Pestes Oy